Avís legal i política de privadesa

 

D´acord amb l´art. 5 de la Llei Orgànica 3/2018, el responsable del tractament de dades personals així com totes les persones que intervinguin en qualsevol fase d’aquest tractament estan subjectes al deure de confidencialitat a què es refereix l’art. 5.1.f) del Reglament (UE) 2016/679. Aquesta obligació general és complementària del deure de secret professional i es manté encara que hagi finalitzat la relació de l’obligat amb el responsable o encarregat del tractament

Les dades personals  només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, executar tasques administratives, així com remetre comunicacions informatives i comercials per via electrònica .

En nom de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia, tractem la informació que ens faciliteu per correu electrònic o a través de les xarxes socials amb l´objectiu de poder oferir els serveis descrits a la mateixa web www.parcdelasequia.cat

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 i la LO 3/2018, de 5 de desembre podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les vostres dades personals per correu electrònic a dpd@parcdelasequia.cat

Teniu el dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es) o també poden acudir a l’Agència protecció de dades de Catalunya (APDCAT). També podeu, si ho consideren oportú, presentar una reclamació davant el mateix responsable de la web www.parcdelasequia.cat

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS?
El responsable del tractament de les vostres dades és:

QUANT TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES PERSONALS?
Les dades personals dels usuaris es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió.

GALETES
El lloc web de la Fundació fa servir galetes pròpies per facilitar l’experiència de navegació de l’usuari i amb finalitats estadístiques, però en cap cas, s’hi emmagatzemen dades personals dels usuaris.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador web per ser avisat de la recepció de cookies i acceptar-les o refusar-les segons la seva voluntat, així mateix pot desactivar amb caràcter general la instal·lació de galetes a l’equip.

 

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES TEVES DADES PERSONALS?
No es comunicaran les dades personals a tercers, exceptuant el cas dels compradors i proveïdors. En aquest cas, se cediran les dades a l’empresa contractada pel tractament de les dades relacionades amb la facturació, a Aigües de Manresa amb seu a Plana de l’Om 6, 3r 3a. de Manresa, amb quin s’han assegurat les garanties apropiades d’acord amb l’establert al RGPD.

CONDICIONS D’ÚS
Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari del web www.parcdelasequia.cat implica el reconeixement d’haver llegit i acceptat les presents condicions i les que estableix la normativa legal vigent. Si pel motiu que sigui no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquest web. Qualsevol mena de notificació o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita o correu certificat.

Menors d’edat
En cas que l’usuari sigui menor de 14 anys, es requereix que compti amb el previ consentiment dels seus pares o tutors legals abans de procedir a incloure les seves dades personals o drets d´imatge en els formularis de les pàgines web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL
La Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital, així com dels drets de propietat intel·lectual sobre els continguts de la web www.parcdelasequia.cat, a excepció de la informació de caràcter públic que no és de la seva propietat. Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia.

La Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, així com la configuració o presentació dels serveis

El responsable / prestador i el destinatari de serveis d´aquesta web se sotmet expressament a la solució extrajudicial de conflictes que preveu l´art. 32 la ley 34/2002, de 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la información y de comercio electrónico

 

Contingut

 

Les imatges utilitzades pertanyen al banc d’imatges de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Séquia i en alguns casos s’han utilitzat imatges amb llicències obertes que permetien el seu ús per a finalitats comercials.

El icones utiitzats són obra de Freepik i han estat modificats per al seu ús a la pàgina de la Transéquia.

Vies de contacte

Telèfon 93 877 22 31

Posa't en contacte amb nosaltres

La Transéquia està organitzada pel Parc de la Séquia i pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels canals habituals